پای سیب

مواد لازم

تخم مرغ               3 عدد

شیر                     سه چهارم پیمانه

وانیل                    نوک قاشف چایخوری

آرد                       مقدارلازم(اصل دستور گفته یک پیمانه)

شکر                     سه چهارم پیمانه

بیکینگ پودر           یک قاشق مربا خوری

پودرقند                  مقدارلازم

سیب                   دو تا سه عدد

دارچین                یک قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره  صد گرم

 

طرز تهیه

اول سیب هارو مثل پره های پرتقال قاچ می کنیم .هسته هاش رو درمیاریم و روش رو حسابی دارچین و شکر مالی می کنیم.میذاریم کنار

بعد زرده و سفیده رو جدا می کنیم . سفیده رو اینقدررررررررر می زنیم تا خوشگل بشه:)

بعد زرده رو با شکر و وانیل می زنیم.تا کف کنه و رنگش کرم خیلی روشن بشه .

 

حالا روغن آب شده و شیر رو به زرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.بعد هم آرد رو که قبلا با بیکینگ پودر مخلوط کردیم و الک شده اضافه کرده و خیلی آروم مواد رو قاطی می کنیم.

بعد سفیده رو اضافه کرده و دراصطلاح فولدش می کنیم.دراین مرحله استفاده ازلیسک بهتره

بعد نصف مایع رو توی قالب بریزید و صافش کنید.سیب هارو روش بچینید و بقیه مایع رو بریزید.

 

حالا بذارید توی فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و پنجره وسط.

 

وقتی آماده شد که حدود 45 دقیقه تا ی ساعت طول می کشه دربیارید و روش پودر قند الک کنید.

بفرمایید نوش جانقلب

/ 20 نظر / 50 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آسيه

خيلي ممنونم انشالله درست ميكنم لورا با دوستانت از راه نت اشنا شدي؟ براي اين مي پرسم كه من هم تنهام و دوست دارم با كساني كه ميخونمشون از نزديك اشنا بشيم

نارسی

لورا جون نمایشگاه 2 آذر اخرین روزش بوده ، دیروز خواستم برم گفتن تموم شده [خنثی] قسمت نبود ...

سونا

لورا جون منظورم کلا 2 پیمانه بود.ولی از هر کدوم 1 پیمانه هم بپزی اوکی هست.من همیشه حبوبات پخته فریز شده آماده دارم.تویی فصل زمستان که آش بیشتر استفاده می کنیم خیلی خوبه. سریع میشه آش پخت و چون دو نفر هستین بسته های دو نفره قسمت کنی حبوبات رو. خیلی توی زمان بصرفه جویی میشه. تعارف نداریم که توی مصرف گاز هم صرفه جویی میشه. در مورد پای سیب: خمیر پای با وردنه باز میشه.سخت نیست ولی یکی 2 تا قلق هم داره. سیب رو هم باید بذاری با شکر و دارچین روی گاز روی حرارت ملایم تا آبش جمع بشه و شکر هم حل بشه. من با عسل هم درست کردم خیلی عالی شده.توی بیشتر دستورهای خارجی گردو هم با سیب قاطی میکنن. و میذارن لای دو لایه خمیر. شکل‌هایفوق العاده قشنگی هم بهش میدن. توی گوگل apple pie رو سرچ کن عکساشو ببین. خیلی هم خوشمزه س.

سونا

راستی یه چیز یادم رفت.اصل پای سیب پای سیب آمریکایی هست. اگر دیدی هلندی یا فرانسوی نوشتن اونا رو بیخیال شو.

مه سو

مهمون داری خوش بگذره...

مه سو

مهمون داری خوش بگذره...

مه سو

صندلی ها هم مبارک....یه جوری بخرین که یهو از اون مدل تموم نشه هااااا...بعد خونه تون چند رنگی می شه....

عاطفه

سلام لورا جان.ممنون بابت دستور کیک.درست کردم مزه اش عالی شد.فقط اینکه شما چجوری از ظرف دراوردی کیک رو؟ظرف من تقریبا مثل مال شما بود.یعنی شیشه ای بود..چربش هم کردم.اما بازم کیک چسبید به ظرف...

عاطفه

یعنی وقتی بریدی و میخواستی از تو ظرف در بیاری هم نچسبید؟

پریسا

مرسی