تیرامیسو

اول نحوه پخت لیدی فینگر.

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد


شکر 6 ق غ


آرد سه چهارم لیوان


وانیل 1 ق چ


پودر قند 6 ق غ

به نظر من برای تیرامیسو پودر قند نپاشید.
طرز تهیه:
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم.
سفیده رو از زرده جدا میکنیم. تخم مرغها رو از قبل  ازیخپال بیرون بذارید.
سفیده رو اینقدر می زنیم تا پف کنه و ازطرف نریزه و دیگه شبیه سفیده نباشه.شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا دوباره پف کنه و از ظرف نریزه وقتی با شکر همش می زنیم سفید تر و خوشگل تر می شه.
زرده رو با وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم و به سفیده اضافه می کنیم و یه جوری مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابه.با حرکت های دورانی.
آرد رو هم کم کم روی مواد الک می کنیم و دوباره یه جوری مخلوط می کنیم تا پف مواد نخوابه.
برای من این مقدار آرد یکم کم بود و موادم شل شد .اگر احساس کردید کمی شله بازم کم کم آرد اضافه کنید.مخلوز حالت ابری پیدا می کنه.
موادمون رو توی قیف می ریزیم و روی سینی فر که کفش رو کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم.تقریبا 4 تا ده سانت باید طول بیسکوییتامون باشه.
اگر قیف نداشتیم یا مثل من حالش رو نداشتیم تا ازقیف استفاده کنیم با قاشق هم می شه موادرو بریزیم کف سینی.و پودر قند رو با الک می پاشیم روی بیسکویتا.


که اینطوری چون آرد من کم بود موادمون راه رفت و لیدی فینگرها تبدیل به یک غول فینگر شدن:)
عیبی نداره چون قیافش توی تیرامیسو مهم نیست.
میذاریم توی فر تا دورش طلایی بشه
درمورد مزش شک نکنید.خیلی خوشمزست.
حالا تیرامیسو:
خامه فرم گرفته شیرین شده(یک پیمانه)
من خامه قنادی بن سا خریدم.
پنیر ماسکارپونه یا لبنه یا خامه ای(یک پیمانه)
قهوه اسپرسو یا فرانسه که تلخ تر از قهوه ترک هست رو دم می کنید.یک مقدارش رو می خورید و یک مقدارش رو برای کارتون کنار میذارید.(شکرنزنید بهش)
طرز تهیه:
پنیر و خامه رو با همزن مخلوط می کنیم.
لیدی فینگرهارو کف طرف می چینیم.(من ظرف یه نفره درست کردم.)
روشون رو قهوه می ریزیم با برس درحدی که خیس بشن.
ازمخلوط پنیر و خامه روش میریزیم و با قاشق صاف میکنیم.بعد دوباره لیدی فینگر و قهوه و مخلوط پنیر و خامه.
روی ظرف رو سلفون می کشیم و میذاریم یک شب توی یخچال بمونه تا خودش رو کاملا بگیره.
فرداش وقتی کاملا خودش رو گرفته بود ،روش رو پودر کاکائو می پاشیم و اگر دوست داشتیم کمی هم شکلات تلخ رنده می کنیم.من دوست داشتم ولی نداشتم درنتیجه به پودرکاکائو بسنده کردم.


/ 4 نظر / 13 بازدید
ساراشهریوری

سلام لورا جان،افرین به تو کدبانو.یه سوال همیشه موقع دیدن این لیدی فینگر تو ذهنم میاد،این کلمه تو انگلیسی برای بامیه (همون که تو خورش بامیه میریزیم) استفاده میشه،آخه چه ربطی به این مدل کیک داره?

نارسی

ممنون لورا جون [ماچ][بغل][ماچ]

آسمان هستی

سلام لورای عزیز چه کدبانو من که هیچ وقت از این چیزا درست نکردم نه بلدم نه حوصله ام میاد موفق باشی

آسمان هستی

سلام لورای عزیز چه کدبانو من که هیچ وقت از این چیزا درست نکردم نه بلدم نه حوصله ام میاد موفق باشی