خانم لورا


اینجا جزیره ناشناخته منه!

راز مادرشوهرم

آن روزها که همسر خانه مان بود با هم خیلی کارها کردیم که یکیشان آشپزی بود.بعد او یکی از رازهای مگوی مادرش را برایم گفت .ادویه خورشتی برای غذاهای گوشتی.که طعم غذا را خیلی عوض می کند.پیشنهاد می کنم که حتما امتحان کنید.برای همه غذاهای گوشتی مثل ماکارونی،ماهیچه،قیمه و ... خوب است.فقط رازش این است که در آخر پخت اضافه کنید تا عطر و طعمش بماند.


مواد لازم:

برای یک شیشه کوچک (اندازه این شیشه های شکلات صبحانه)

2قاشق غ خ دانه فلفل

2قاشق غ خ تخم گشنیز

2قاشق غ خ تخم رازیانه

2قاشق غ خ زیره سیاه

2قاشق غ خ زیره سبز

چند عدد چوب دارچین

5 عدد میخک

3 عدد جوز هندی(من نداشتم .توعکس نیست)

همه را توی آسیاب ریخته و آسیاب کنید.بهتر است خلی ریز نشود و بافت داشته باشد طوریکه زیر انگشتتان حس کنید.

ادویه خورشتی

یک ق غ به غذا اضافه کنید.نوش جان

   + لورا - ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ ; شنبه ۱۳٩٢/۳/۱۸