خانم لورا


اینجا جزیره ناشناخته منه!

راهنمای خرید جهیزیه - آشپزخانه - ظروف 2

خوب در این بخش به ظروف لازم برای پخت و پز می پردازیم.

دوستان با تجربه تر من همچنان منتظر نظرات شما هستم.

این نوشتار خرد است.به بسط و گسترش آن کمک کنید.بغل


1- سرویس قابلمه:این که چند پارچه باشه،چه جنسی و چه رنگی به خود شما بستگی دارد.اما دقت کنید که بعضی ها در های مشترک بین قابلمه و تابه دارند و بعضی ها جدا هستند.مناسب ترین جنس،چدن هست.بعد سرامیک و بعد تفلون.چند تایی هم قابلمه استیل داشته باشید ،خوب است.

2- سرویس چاقو: اگر می توانید دو تا چاقو و یک قیچی آشپزخانه کافیه.اما اگر دوست دارید سرویس بگیرید،کم تعداد ترش را بگیرید.بهترینش 4سایز چاقو،یک قیچی و یک چاقو تیز کن است.پایه استیل یا پایه چوبی.قیمتش بستگی به مارک و جنس دارد که استیل باشد یا فولاد.

3-تخته:تخته چوب و تخته سبزی.تخته چوبی باید طوری باشد که رد چاقو رویش نماند.برای تخته سبزی به نظرم مناسبترینش IKEA هست.اگر دو سایز متفاوت داشته باشید،بهتر است برای چیزهای کوچک مثل هویج و ...

4- کفگیر،ملاقه و ظروف تفلون

5- سرویس در بازکن،پیتزا بر،بیفتک کوب

6- رنده:اگر غذا ساز خریدید انواع رنده و خرد کن رو دارید .یک رنده ساده کافیه.اما اگر رنده های چندکاره خواستید،دنبال مارک نباشید فقط به تیغه ها توجه کنید.

7- ظرف کنار گاز برای قاشقی که روغنی شده.

8- کتری و قوری :کاملا سلیقه ای.می توانید دوتا بخرید برای مهمانی و دم دستی

9- ظرف پیرکس یا نشکن برای استفاده در فر

10- اگر اهل شیرینی پزی یا پختن دسر هستید،قالب کمربندی،فلزی یا سلیکونی

11- ابزار شیرینی پزی باز هم اگر اهلش هستید.

12- پیمانه

13- قلم موی روغن

13- سیخ(کوبیده-برگ-جوجه-جگر)و جا سیخی

14-توری کباب(به نظرم ضروری نیست)

15-وردنه

16- قالب جینگیلی کوکو و کتلت(ضروری نیست)

 17- هاون (یک بزرگ برای گردو و این چیزها،یک کوچک برای زعفران)

سرویس قابلمه

ظروف پخت و پز

   + لورا - ۱٢:٠۳ ‎ق.ظ ; چهارشنبه ۱۳٩٢/۳/۱